RSS

Eυαγγελικές Βολές (11.9)

12 Σεπτ.

Ευαγγελικές Βολές (11.9.2011).

Προαπαιτούμενo ανοίγματος του σχετικού συνδέσμου είναι η διάθεση υπομονής από τον αναγνώστη-θεατή-ακροατή, σε σχέση με ό,τι «στερήθηκαν» τα αμφιθέατρα τα τελευταία χρόνια! Ενδεικτικά (11.9)**:

  • «Το 2012, από το Μάρτιο Απρίλιο, θα έχουμε βγει στο ξέφωτο των πρωτογενών πλεονασμάτων(3 δις)»
  • «Καμμία νέα επιβάρυνση…αλλά χρειαζόμαστε εναν μηχανισμό(δίκαιο, κοινωνικά αποδεκτό) υπoκατάστασης των μειωμένων αποδόσεων. Το μόνο μέτρο που έχει αυτά τα προσόντα -εκτός φοροεισπρακτικού μηχανισμού-είναι ένα ειδικό τέλος μέσω ΔΕΗ της τάξης 4ευρώ/τ.μ μεσοσταθμικά[0,5…10 ευρώ] συναρτήσει της τιμής Ζώνης.»
  • Κι όλα αυτά για να «αποστομώσουμε τους πάντες»…»σε σχέση με την ικανότητά μας»!
  • «Για να …πείσουμε, να ψηφίσουμε ταχύτερα τον προυπολογισμό του 2012. Προσχέδιο στη βουλή αρχές του Οκτωβρίου!»
  • «Η εθνική μας κυριαρχία μειώνεται επειδή κάποιος δεν πληρώνει τους φόρους του!»

Το ελληνικό σύνταγμα ειδικά με την τρίτη παράγραφο του άρθρου 86 θεσμοθετεί χρόνο παραγραφής “μέχρι το πέρας της δεύτερης τακτικής συνόδου της βουλευτικής περιόδου, που αρχίζει μετά την τέλεση του αδικήματος”. Το διάστημα αυτό είναι μικρό και η συνταγματική διάταξη ουσιαστικά οδηγεί στην ατιμωρησία των παρανομούντων υπουργών.

Προφανώς ο –αγνώστου πατρότητας ή έμπνευσης-σχετικός νόμος 2509/97 περί ευθύνης υπουργών, που κάθε άλλο παρά τους σκοπούς ευθύνης υπουργών υπηρετεί, είναι παντελώς «αμέτοχος» στην δημιουργία ελλειμμάτων και χρέους-άριστου υποστρώματος αμφισβήτησης ή περιορισμού της εθνικής κυριαρχίας από τους δανειστές, με τη συναίνεση των ιθαγενών «αμέμπτων» και προθύμων, εκλεγμένων(φευ) και μη,…διαχειριστών!

Τέλος αποδελτίωσης…

Και η υπομονή-ανοχή έχει τα όριά της!!!

……………………………….επι της οθόνης η συνέχεια…………………………….

(**)Ενδεικτικά (23.6.11) (πηγή):

» Σε σχέση με τα ακίνητα, η εκτίμησή μας είναι ότι μετά τη μείωση του ορίου της αντικειμενικής αξίας σε ατομική βάση από τις 400 στις 200 χιλιάδες, για την υπαγωγή στο φόρο ακίνητης περιουσίας δε χρειάζεται να γίνει άλλη παρέμβαση και κυρίως δε χρειάζεται να γίνει άλλη παρέμβαση μέσα στο λογαριασμό της ΔΕΗ.

Δεν είναι οι λογαριασμοί της ΔΕΗ ο μοχλός για να εισπράττεις τέλη ή φόρους και ιδίως φόρους!!!!!, διότι το ηλεκτρικό ρεύμα είναι ένα κοινωνικό αγαθό θεμελιώδες και δεν μπορείς να συνδέεις την εκπλήρωση άλλων υποχρεώσεων, πέραν των δημοτικών εν πάση περιπτώσει των συνδεδεμένων απόλυτα με τον τόπο κατοικίας ή εγκατάστασης, με τους μηχανισμούς αυτούς οι οποίοι έχουν άλλο σκοπό και γιατί εν πάση περιπτώσει πρέπει να αναζητήσουμε κίνητρα για την οικοδομή και γιατί είναι ήδη πολύ επιβαρυμένο το ακίνητο. «

…!!!

Advertisements
 
Σχολιάστε

Posted by στο 12 Σεπτεμβρίου 2011 in Έλλην Λόγος

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s