RSS

Πρωτογενές Πλεόνασμα δυστυχίας και υποκρισίας. Λαβρώφ εν Ελλάδι

02 Νοέ.
Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013
  • Η εβδομάδα ξεκίνησε με την επέτειο του ΟΧΙ, που επελέγη να εορτασθεί φέτος με διάθεση αναπτέρωσης ηθικού και φρονήματος του πολίτη. Στην ομιχλώδη Θεσσαλονίκη. Στο επίπεδο παρέλασης μηχανονοκίνητων επίγειων και ιπταμένων μέσων των ΕΔ. Στο επίπεδο του πρώτου πολίτη της χώρας. Του επιχειρήσαντος να επικαιροποιήσειτην άρνηση του ιταλικού τελεσιγράφου της 28ης Οκτωβρίου 1940 δηλώνοντας το διαχρονικό ανεπίδεκτον εκβιασμού(οικονομικού εν προκειμένω) του ελληνικού λαού.
  • Η κυβέρνηση εξακολουθεί να προβάλει την εικόνα-προσδοκία πρωτογενούς πλεονάσματος για τη χρήση του 2013. Ας θυμηθούμε την επιβολή του εετηδε (Θεσσαλονίκη,11/09/2011) από τον τότε υποικ και νυν υπεξ-αντιπρόεδρο. Διαρκούσης της τρέχουσας ζύμωσης του εν.φόρου ακινήτων, αδιακρίτως κατοχής-προσόδου. Ένα «έκτακτο τέλος» που θα συνεισέφερε και στο σχηματισμό πρωτογενούς πλεονάσματος 3 δισ εντός του 2012…! Το περίσσευμα (δυστυχίας και όχι ευημερίας)από τα έσοδα-έξοδα προ εξυπηρέτησης χρέους θα καθιστούσε ενδεχομένως πιο πειστική την όποια διαπραγμάτευση με την τρόικα. Μέλος της τρόικα είναι βεβαίως και η ΕΚΤ, έχουσα άμεση πρόσβαση στην εγχώρια στατιστική και την εξέλιξη της δια της ΤτΕ…Ενδεχόμενο κυβερνητικής μπλόφας περί την υπόσταση-ύψος του π.π μπορεί να προσθέτει επικοινωνιακούς πόντους κατά την τηλεοπτική προβολή του. Ουδένα αντίκρυσμα έχει στην εκτ->τρόικα και στον Έλληνα πολίτη, πέρα από την περαιτέρω εδραίωση της ουσιαστικής αναξιοπιστίας των ταγών του. 
  • Αξίζει αναφοράς η υψηλού γεωοικονομικού* ενδιαφέροντος επίσκεψη του ρώσου υπεξ Λαβρώφ και η εικαζόμενη αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος, μεταξύ άλλων, για τον αγωγό Πύργος-Αλεξανδρούπολη(Η προσθήκη του συνδέσμου έγινε στις 23.2.2014, με το πέρας: a. της χειμερινής ολυμπιάδας στο Σότσι και b. της ουκρανικής φιλορωσικής κυβέρνησης Γιανουκόβιτς στις 22.2. Μέχρι τις 25 Μαίου(€εκλογές) θα διεξαχθούν; οι πρόωρες εκλογές)
  • Οι παρακολουθήσεις της αγγελικούς(μεταξύ άλλων) εκ των αμερικανών τυγχάνουν αντισταθμιστικού σχολίου από τον ίμια υπεξ «θεόδωρο»-κοινωνό των τεκταινομένων στην εγχώριο και εξ ανατολών γειτονική αμερικάνικη πρεσβεία. Το πασοκ φέρεται να συνδέεται δια του καρχιμάκη-ευπ με τις εγχώριες εκδοχές του αθλήματος σε συνάφεια με το υπό διερεύνηση σενάριο της -πάλαι ποτέ- …καραμανλοκτονίας. 

Σε αυτόν τον (οικονομικά-πολιτικά) πιεστικό για τη χώρα και την κυβέρνηση περίγυρο συμβάντων, αποχωρεί ο Οκτώβρης δίδοντας την σκυτάλη της πίεσης στον Νοέμβρη.

Με αίμα δολοφονηθέντων νέων ανθρώπων «ζυμώνονται» πολιτικές εξελίξεις…

Για δεύτερη φορά εντός διμήνου…

εντός τετραετίας ζόφου για τη δημοκρατία-κυριαρχία-οικονομία

Η ιδέα-βίντεο

~~~

(*) Διαπραγμάτευση έκπτωσης 40% στην τιμή εισαγωγής ρώσικου φυσικού αερίου => 6-7$ έκπτωση/μονάδα => 400 εκ. όφελος/έτος => 8 δις σωρευτικά -εντός της παρελθούσης 20ετίας- υπέρ του εγχώριου εισαγωγέα με τις «ευλογίες» του υπεκα. (Φώσκολος στις «Αντιθέσεις»08/11/2013 -> Εν μέσω τριημέρου μομφολογίας στη Βουλή «των Ελλήνων». Προσφάτως αφιχθέντος του θέσαντος την πρόταση μομφής εκ Τέξας, χρηματοπιστωτικού ακαδημαϊκού αλλά και «μπασκετικού ενδιαφέροντος» περιφέρεια.  Σαν Αντόνιο, Άγιος Αντώνιος-Ώστιν -> 80 μίλια δρόμος).

 

-.-

Advertisements
 
Σχολιάστε

Posted by στο 2 Νοεμβρίου 2013 in Έλλην Λόγος

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s