RSS

Η Δύναμη της Ειλικρίνειας

25 Οκτ.
1353 αναγνώστες
Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010
13:01

ΗNIOXO Τεθρίππου να φέρει τη Νίκη στην Αθήνα και όχι το βραβείο Quadriga (τέθριππο φέρον τη Νίκη στο Βραδεμβούργο)  χρειαζόμαστε μάλλον, εμείς οι «παραλήπτες» της αφιέρωσης του βραβείου εκ του πρωθυπουργού εν Ελλάδι!

Βράβευση στην κατηγορία: «Η Δύναμη της Ειλικρίνειας»!

Η ειλικρίνεια είναι ανελαστική έννοια μάλλον. Ειλικρινής έναντι πάντων… Πιθανώς οι εγχώριοι «εντολείς» του πρωθυπουργού να έχουν διαφορετικές προσλαμβάνουσες ειλικρινείας του…

«In Europe – to take another example – if the Greek government had decided to intervene with corrective action as early as autumn 2009, having just discovered the budget hole left by its predecessor, it could have avoided the sovereign debt crisis and the drastic adjustment programme which it then had to put in place under pressure from the markets.» 

Τουτέστιν…

διορθωτικές δράσεις προς την τρύπα του προϋπολογισμού που κληρονόμησαν, άμα τη αναλήψει το φθινόπωρο του 2009, μπορούσαν να εμποδίσουν την κρίση χρέους και την εφαρμογή του δραστικού προγράμματος (…μνημόνιο) προσαρμογής υπό την πίεση των …αγορών. 

Τάδε έφη: Lorenzo Bini Smaghi, Member of the Executive Board of the ECB

 

 

[Μπορείτε να λέτε από σήμερα: «είμαι Βερολινέζος«, κ.Παπανδρέου]

Ιωσήφ Άκερμαν

«Η Ελλάς Ευγνωμονούσα», εν τέλει απούσα από το Μ.Μ…

Η δύναμη της …ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ! σε διακαναλική συνέντευξη απόψε στις 21:00.

 

Η δύναμη της …ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ! σε προεκλογική συνέντευξη του 2009.


24.1.2013

 

Εμμένει η Ζωή Γεωργαντά ότι το έλλειμμα ήταν μόλις 3,9%

Ένα από τα χαμηλότερα ελλείμματα στην Ευρωζώνη είχε, σύμφωνα με την κ. Ζωή Γεωργαντά, η Ελλάδα το 2009. Μόλις 3,9%. Αυτό, τουλάχιστον επικαλέστηκε το πρώην στέλεχος της ΕΛΣΤΑΤ και εξ αυτών που πρωταγωνίστησαν στις καταγγελίες για τη διαχείριση του νυν επικεφαλής της Στατιστικής κ. Ανδρ. Γεωργίου, σε χθεσινές δημόσιες τοποθετήσεις της. Η κ. Γεωργαντά επανέλαβε χθες (Real) τη θέση της ότι το έλλειμμα «φούσκωσε» για να ενταχθεί η χώρα στο Μνημόνιο με απώλειες για τη χώρα που υπερβαίνουν τα 28 δισ. ευρώ. «Με βάση αυτά στοιχεία που δημοσίευσε ο κ. Γεωργίου και έστειλε στη Eurostat έγιναν όλα τα Μνημόνια», ανέφερε η κ. Γεωργαντά, ενώ εκτίμησε ότι είχε πολιτική εντολή προς αυτήν την κατεύθυνση.

«Η μόνη επιστημονική μέθοδος που θα μπορούσαν να μας βάλουν στα Μνημόνια ήταν ένα διογκωμένο έλλειμμα. Εβαλαν τον δικό τους άνθρωπο και μας εξουδετέρωσαν με την πρώτη αμφισβήτηση», κατέληξε η Ζωή Γεωργαντά. Κ


22.10.2014

                   

lobbystas.gr

-.-

 
5 Σχόλια

Posted by στο 25 Οκτωβρίου 2010 σε Έλλην Λόγος